Email marketing Bureau

Find det helt rigtige Email marketing Bureau til din virksomhed

Vi samarbejder med Danmarks bedste Email marketing bureauer og specialister hvortil vi facilitere kontakten – ganske gratis. 

Er du på udkig efter dit næste Email marketing bureau til at skalere din virksomhed, men som så mange andre, uden idé om hvem? hvor? og hvad? – Så er du kommet til det rette sted! Navireau matcher dig med den mest ideelle email marketing partner, så du med succes kan vækste din virksomhed og tage den til nye højder.

Det har aldrig været så nemt og hurtigt at finde det rette email bureau match og opnå succes med email marketing, det kræver blot at du bruger 5-10 minutter på vores behovsafdækkende analyse – hvor resultatet ganske hurtigt vil tale for sig selv.

Sådan virker det

  • Uddyb dine behov og forventninger til samarbejdet med et email marketing bureau gennem vores matchmaking formular. Inkludér så mange informationer og detaljer som muligt. Jo flere informationer afdækket jo større chance for at finde de perfekte matches til dig.
  • Inden for 24 timer modtager du et opkald fra én af vores matchmaking specialister, hvor I aftaler nærmere og får klarlagt jeres ønsker og behov.
  • Inden for 4 arbejdsdage bliver du kontaktet af de tre mest ideelle matches, hvorefter du vælger den samarbejdspartner, du foretrækker.

Har du brug for hjælp til at finde det rette Email marketing bureau?

Navireau øger transparensen i et ellers svært navigerbart marked af digitale marketingbureauer. Her mere specifikt i blandt email marketing bureauer og hvem der i denne pulje kan hjælpe dig bedst.

Hvorfor Navireau?

Vi har hos Navireau, på baggrund af flere års erfaring inden for bureaubranchen, opbygget viden og ekspertise om hvad der i disse samarbejder virker og endnu vigtigere – hvad der ikke virker. Vi kender til de forskellige pitfalls og har derfor designet vores matchmaking algoritme specifikt til at undgå disse problemer, der oftests opstår under søgen efter Email marketing bureauer, til at varetage dine mail flows og skalere din forretning.

Det rette match

Hos Navireau er vores fornemmeste opgave at facilitere det perfekte match virksomhed og bureau i mellem. Vi har derfor udviklet en algoritme, der kalkulere på mere end 25 parametre for så præcist som muligt at definere jeres bedste match inden for email marketing. I et mix af både kvalitative og kvantitative værdier kan vi altså på en procentvis basis definere graden af match probability, der i sidste ende sikre, at vi kan garantere et match, der uden tvivl vil komme jer til gode.

Spar tid og vækst jeres virksomhed

Så simpelt som det er skrevet. Du fortæller om dig og din virksomhed, vi formidler kontakten med op til 3 match-verificerede Bureauer/Specialister og sørger for at alt forløber som det skal, i din søgen på dit nye email marketing bureau. Resultatet er at i slipper for at bruge tid og ressourcer på at kontakte bureauer, der potentielt set ikke engang er et match for jer i sidste ende. Ved hjælp af Navireau´s service får I, pre-screenede bureauer, der er skræddersyet til at afdække jeres specifikke Email marketing behov og så koster det ikke andet end 5-10 min. af jeres tid, samt et ambitiøst drive og en lyst til at vækste. Og hvem har ikke det? Start jeres vækstrejse i dag!

Hvem har brug for hjælp fra et Email marketing Bureau?

Email marketing er en meget alsidig marketing tjeneste og kan derfor benyttes af næsten alle, såfremt budget og forventning stemmer overens. Mere specifikt, er brugen af email marketing relevant på hver sin måde for følgende virksomhedstyper:

Startups og Scaleups

Som startup er der ikke altid tid til at fokusere på markedsføring, og det er derfor en god idé at alliere sig med et email marketing bureau for kontinuerligt at vækste virksomheden og automatisere outreach. På den måde kan du også fokusere på den daglige drift og dét, som du brænder for, samtidig med at du konstant forbliver top-of-mind hos dine kunder. Budgettet er som oftest i højsædet for din startup, og af samme grund har vi opbygget et netværk af email marketing specialister og bureauer, der er specialiseret i at arbejde sammen med startups og virksomheder med lidt lavere budgetter til email markedsføring.

Enkeltmandsvirksomheder/Konsulenter

Når det kommer til brugen af email marketing, for enkeltmandsvirksomheder og/eller freelance konsulenter, coaches eller lignende, er det som oftest ikke første prioriteten i marketingmixet. Da det for de fleste er en forholdsvis budget- og kompetencetung disciplin. Det er til gengæld, hvis gjort i det rette samarbejde, en enormt effektiv skaleringsmetode og kan have essentiel værdi for din virksomheds vækst.Hos Navireau samarbejder vi med email marketing bureauer og specialister, som hver især har specifikke kompetencer når det kommer til at arbejde med selvstændige virksomhedsejere og freelance konsulenter.   

Etablerede små- og mellemstore virksomheder

Langt de fleste etablerede virksomheder har på en eller anden vis stiftet bekendtskab med email marketing. Enten internt eller gennem tidligere samarbejder med bureauer. Uagtet situationen og kendskabsgraden, er dette et super væsentligt værktøj, for at blandt andet at skabe awareness i din målgruppe, samt oprette og automatisere dine marketing flows . Derfor har vi hos navireau allieret os med et væld af landets stærkeste inden for feltet, så vi kan finde det perfekte email marketing bureau match til dig, og i fællesskab starte din vækstrejse i dag!

Find det bedste Email marketing bureau til dit behov

Det at finde “det mest ideelle” email marketing bureau er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed og kan være påvirket af mange forskellige variable. Hos Navireau har vi derfor udmærket os i at besvare netop dette spørgsmål, hvilket gøres ved hjælp af vores matchmaking algoritme. Det er som oftest en tidskrævende process at finde et email marketing bureau på egen hånd, specielt hvis man ønsker at finde det ideelle match i første forsøg. Dette kan du dog komme uden om ved at udfylde Navireaus matchmaking formular, hvorefter vores matchmaking specialister sidder klar til at hjælpe dig, med at finde det perfekte match til dig og din virksomhed.

Find Email marketing bureauer i dit lokalområde

Vores netværk af email marketing bureauer og specialister spænder over hele landet, så vi til hver en tid vil kunne imødekomme dine geografiske præferencer. Mere specifikt hvis I er mere tilpas med fysiske møder og kontakt.

Så hvis dette er en præference for jer, når i skal arbejde med jeres email marketing partner, skal i blot notere dette i vores matchmaking formular, så gør vi vores bedste for at efterkomme jeres ønske. Er geografisk lokation derimod mindre væsentlig for jer og ønsker i blot det bedste match på tværs af landets regioner, notere i naturligvis bare dette i vores matchmaking formular og så vil det blive efterlevet.

Email marketing Bureau i København

Email marketing Bureau i Odense

Email marketing Bureau i Århus

Email marketing Bureau i Aalborg

Email marketing Bureau i Roskilde

Email marketing Bureau i Esbjerg

Hvad kan et Email marketing bureau hjælpe dig med?

Behovsafdækning og potentiale analyse

Email marketing bureauer hjælper dig med at planlægge og formulere helt konkrete målsætninger og strategiske tiltag, samt at afdække dit fremtidige potentiale ved brugen af email marketing. Der findes mange email marketing bureauer, oftest med meget forskellige kompetencer – så vigtigst af alt er at finde et email marketing bureau der passer bedst til hvad du ønsker at opnå. Og hvad kan man så overhovedet bruge email markedsføring til?

Awareness

Email marketing kan på mange måder bruges til at skabe awareness. Om det så er via annoncer, nyhedsbreve eller noget helt tredje, kan email marketing bruges til at skabe awareness i stor stil og sikre at du og din virksomhed er top of mind hos jeres kunder – både nuværende og potentielle.

Salg

For mange virksomheder kan Email marketing med fordel benyttes som den forlængede salgs arm – formidlingen af tilbud, rabatter med mere er i høj grad med til at øge salg og konvertering – det er både relevant i indsamlingen af nye kunder og mersalg hos allerede eksisterende. En situation hvor velskrevne tekster og skarpe pointer er alfa og omega og hvor matchet med det helt rette email marketing bureau er essentielt for effekten af email marketing i dit overordnede marketing mix.

Tilmelding

Det rette email marketing bureau hjælper dig også med at skalere antallet af tilmeldinger til diverse events og mailinglister – Det kunne være events såsom webinars, konferencer, messer og mailinglister såsom nyhedsbreve, tilbud og vidensdelings lister mf. – Skalering af tilmeldinger er yderst relevant og kan i det rette samarbejde med en email marketing specialist eller et email marketing bureau, løfte din virksomhed til nye højder.

Vidensdeling

Der findes utallige markeder for produkter, services og alt her i mellem som ikke er opdaget endnu, og som eventuelle kunder slet ikke vidste, at de havde brug for. På den måde kan email marketing fungere som en oplysende ’vidensdeling kanal’ med det formål at opnå outreach til nye kunder, opbygge og skabe præferencer samt udbygge et kendskab til et behov jeres virksomhed kan afdække.

Retention

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan man ved hjælp af med email marketing bruge emails til at fastholde og yderligere tilfredsstille allerede eksisterende kunder. Dette gøres blandt andet ved at spørge ind til de nuværende kunders oplevelse med solgte produkter eller feedback på ydet service, give nyttig information om maksimal udnyttelse af produkter og/ellers services, eller blot at distribuere indhold og content, der er med til at skabe glæde, underholdning og i samme fær opbygge goodwill. Der rette email marketing bureau, vil til hver en tid være klar til at hjælpe dig med at opbygge en helt unik retention kampagne.

Lad os sammen starte din vækstrejse

Vi matcher din virksomhed med dit kommende bureau.

Kom i gang med at vækste din forretning