Facebook Bureau

Find det rigtige Facebook Bureau til din virksomhed

Vi samarbejder med et væld af specialister inden for Facebook annoncering og formidler kontakten – helt gratis. 

Har du brug for hjælp til at finde et Facebook bureau, er du kommet til det rette sted. Navireau samarbejder med de dygtigste Facebook bureauer og specialister, på tværs af Danmark. Det betyder, at vi kan finde den helt rette konsulent til din konkrete opgave. Vi har selv flere års erfaring fra bureauverdenen, så vi kender til de forskellige pain-points og udfordringer i samarbejdet med marketingbureauer. Med vores platform har du mulighed for at blive matchet med Facebook annoncerings bureauer der specifikt er tilpasset dine ønsker og behov. 

Når du benytter dig af Navireau, modtager du op til 3 uforpligtende tilbud på Facebook annoncering fra bureauer og specialister, komplet tilpasset dine ønsker og behov – helt gratis. Derefter er det op til dig at vælge det bureau du føler dig bedst tilpas med. 

Sådan virker det

  • Uddyb dine behov og forventninger til samarbejdet med et Facebook bureau gennem vores matchmaking formular. Inkludér så mange informationer som muligt. Dette hjælper os med at finde de perfekte matches til dig.
  • Du modtager hurtigst muligt et opkald fra en af vores matchmaking specialister, hvor I aftaler nærmere og får klarlagt jeres ønsker og behov.
  • Inden for 5 arbejdsdage bliver du kontaktet af de tre mest ideelle matches, hvorefter du vælger den samarbejdspartner, du foretrækker.

Brug for hjælp til Facebook Annoncering? Markedet for digital marketing mangler transparens – Det hjælper Navireau med!

Find det helt rette match

Navireau matcher ambitiøse virksomheder med kvalificerede Facebook bureauer og specialister. Vores netværk er fyldt med kompetente specialister, der hjælper virksomheder landet over med deres Facebook annoncering. Du har et ønske om vækst – vi finder den rette konsulent til jobbet. 

Du sparer tid

Branchen for digital marketing kan være en jungle. At finde det rette bureau til Facebook annoncering er ikke kun besværligt, men også meget tidskrævende. Der findes et utal af bureauer og specialister, men det kan være en ret uoverskuelig opgave at gennemskue hvilket bureau, der passer bedst til lige præcis dit behov.

Vi indhenter tre tilbud fra Facebook specialister til dig inden for fem arbejdsdage, og det eneste du skal gøre, er at vente på emails fra os.

Vi kender markedet

Det kan være svært at kende kvaliteten af arbejdet uden at have kendskab til bureauet på forhånd. Og selv hvis du tidligere har haft gode erfaringer med et bestemt bureau, er det langt fra sikkert at de er de rette til at håndtere dine nuværende behov. Vi kender markedet for Facebook annoncører, og vi vægter erfaring med forskellige brancher og typer af opgaver meget højt i vores matchmaking process. Derudover kan vi finde bureauer, der udfører opgaver indenfor dit budget, da du på forhånd har oplyst os om dine forventninger til prisen for ydelsen. 

Hvem har brug for hjælp fra et Facebook Annoncerings Bureau?

Startups og Scaleups

Som startup eller scaleup er der rigeligt at se til. Derfor kan det være en god idé at indgå et samarbejde med en specialist eller bureau inden for Facebook annoncering. På den måde kan du fokusere på driften og dét, som du er rigtig god til. Vi ved godt, at man som nystartet virksomhed skal være ekstra opmærksom på udgifterne. Derfor samarbejder vi med et væld af bureauer og specialister i Facebook Ads, der er specialiserede i netop at hjælpe start-ups og scaleups, og har erfaring med at skalere virksomheder med mindre annoncebudgetter. 

Enkeltmandsvirksomheder/Konsulenter

Som enkeltmandsvirksomhed og/eller freelance konsulent, coach eller lignende, kan det være oplagt at fravælge udgifterne sammenhængende med Facebook annoncering. Det er trods alt både en svær disciplin, og den kan være meget omkostningstung hvis man ikke har den rette erfaring eller de rette kompetencer. Til gengæld kan en effektiv annoncestrategi og eksekvering have en fundamental indflydelse på at vækste din forretning.

Hos Navireau samarbejder vi med bureauer og specialister, som har bred erfaring i arbejdet med selvstændige virksomhedsejere, coaches og konsulenter. 

Etablerede små- og mellemstore virksomheder

Som etableret lille- eller mellemstor virksomhed kan du være meget erfaren med Facebook annoncering. Det kan også være, at du endnu ikke har gjort dig nogle reelle erfaringer med Facebook annoncering. Uagtet er der et kæmpe potentiale at hente, hvis man finder den rette samarbejdspartner. Med Navireau kan vi finde de bureauer og specialister som bedst matcher præcis jeres behov. Kontakt os for at få 3 uforpligtende tilbud. 

Find det bedste Facebook bureau til dit behov

Det kan være svært at finde et Facebook bureau der passer lige præcis til dine behov og ønsker, især fordi at der er så mange forskellige bureauer, der udbyder et bredt spænd af ydelser og produkter.
Det kan være en langsommelig og besværlig opgave at finde det rigtige Facebook bureau på markedet.
Dette hjælper Navireau med, vores matchmaking specialister sidder klar til at hjælpe dig og lever for at finde det perfekte match til dig og din virksomhed. 

Find Facebook Bureauer i dit lokalområde

Vi har et netværk af Facebook bureauer, der strækker sig over hele landet. Søger du hjælp fra en lokal specialist eller et lokalt bureau med mulighed for personlige møder, så finder vi den rette til opgaven. 

Mange virksomheder foretrækker udelukkende online kommunikation frem for personlig. Uanset hvilke kommunikationspræferencer du har, vil vi gøre vores bedste for at imødekomme din efterspørgsel.

Facebook Bureau i København

Facebook Bureau i Odense

Facebook Bureau i Århus

Facebook Bureau i Aalborg

Facebook Bureau i Roskilde

Facebook Bureau i Esbjerg

Hvad kan en Facebook marketing specialist hjælpe dig med?

Opsætning af Facebook Business Manager

Facebooks Business Manager er et gratis værktøj, som kan bruges til at samle alle dine aktiviteter tilknyttet Facebook på én platform. Få hjælp til at opsætte dine flows, adgange og meget mere. Det er også gennem din Business Manager at du opsætter selve annoncekontoen.

Opsætning af annoncekonto

Når du skal til at annoncere på Facebook skal du have opsat din Facebook annoncekonto. Når først din annoncekonto er oprettet kan det være svært at ændre den igen. Derfor kan det være en fordel at få professionel hjælp når annoncekontoen skal opsættes.

Strategi for annoncering

Ligesom ved alle andre parametre i din forretning, er det essentielt at have en dybdegående strategi når man begynder at annoncere på Facebook. Hvad vil du gerne opnå med annoncen? Hvad er formålet, forventningerne og hvordan måler du success med din annoncering?

Facebook marketing bureauer hjælper med at fastlægge den skarpeste strategi for annonceringen, skræddersyet præcis til dine ønsker og behov, så du altid kan følge med i dine forretningskritiske KPI’er. 

Opsætning af annonceflows

Når annoncekontoen er opsat, og strategien er udviklet, skal annonceflowet udformes, og annoncerne skal produceres. Her hjælper Facebook Bureauer dig med at målrette din annoncering til bestemte segmenter, eksempelvis ved at inddele virksomhedens målgruppe i forskellige køberpersonaer. Herefter vil annonceflowet blive opsat, således at målgruppen rammes ved flere forskellige touchpoints i forbrugerrejsen. 

Når du gør brug af et Facebook bureau, er du sikret professionel hjælp til opsætning af annonceflows, samt garanteret at de passer til alt fra budskab og strategi til budget og målretning.

Dynamiske produktannoncer

Driver du en webshop, så er Facebooks dynamiske produktannoncer et meget effektivt annonceformat. Her præsenterer du din målgruppe for dine produkter, baseret på deres interesser, tidligere køb og andre segmenteringfaktorer. Her kan man anvende retargeting til at målrette annoncerne mod besøgende, som har lagt specifikke produkter i indkøbskurven, men ikke endt med at konvertere.

Lad os sammen starte din vækstrejse

Vi matcher din virksomhed med dit kommende bureau.

Kom i gang med at vækste din forretning