Om

Om Navireau

Navireau er en matchmaking platform, der matcher virksomheder med digitale marketingbureauer og konsulenter. Via datadreven og relationel matchmaking faciliterer vi kompetente matches og stærke samarbejder.

Vores mission

Navireau stræber efter at hjælpe virksomheder med at skabe overblik i det komplekse konsulentmarked, ved hjælp af god kommunikation, transparens og stærke relationer.

Vi ønsker at agere go-to platform som bindeleddet mellem ambitiøse virksomheder og kvalificerede konsulenter, ved at fjerne usikkerheden i samarbejdet.

Vores vision

Vi vil være den ledende platform inden for samarbejdet mellem ambitiøse virksomheder og kvalificerede digitale marketingspecialister og konsulenter.

Vores værdier

God kommunikation

Navireau stræber efter at hjælpe virksomheder med skabe overblik i det komplekse konsulentmarked, ved hjælp af god kommunikation, transparens og stærke relationer.

Vi ønsker at agere go-to platform som bindeleddet mellem ambitiøse virksomheder og kvalificerede marketingkonsulenter og bureauer, ved at fjerne usikkerheden i samarbejdet.

Transparens

Navireau vil skabe transparens i markedet for digital marketing, ved at sikre kvalificerede matches, baseret på datadreven og relationel matchmaking.
Vi hjælper virksomheder med at navigere mellem de mange udbydere på markedet, og faciliterer samarbejder baseret på best-fits ud fra vores matchmaking score.

Stærke relationer

I en branche hvor ydelser på tværs af virksomheder er alt afgørende er opbyggelsen af stærke relationer alfa og omega.

Navireau opbygger stærke samarbejder og relationer mellem samarbejdspartnere, da vi tror på, at stærke relationer skaber grobund for gensidig vækst og succesfulde samarbejder.

Kvalitet

Hos Navireau er vi kvalitetsbevidste ud til fingerspidserne. Derfor indgår vi kun samarbejder med kvalificerede konsulenter og bureauer, der kan fremvise relevante referencer og positive resultater. Derudover matcher vi virksomheder og bureauer baseret på en matchmaking score, og vil hellere facilitere få gode matches, end mange mindre gode matches.

Mød vores team

James Raney

Co-Founder & Partner
Customer Success Specialist
Mail: jr@navireau.dk
Fang mig på LinkedIn

Simon Vinther

Co-Founder & Partner
Matchmaking Specialist
Mail: sv@navireau.dk
Fang mig på LinkedIn

Mikkel Guldberg

Co-Founder & Partner
Salg og Partnerskab
Mail: mg@navireau.dk
Fang mig på LinkedIn

Lad os sammen starte din vækstrejse

Vi matcher din virksomhed med dit kommende bureau.

Kom i gang med at vækste din forretning