Paid Social Bureau

Find det helt rigtige Paid Social Bureau til din virksomhed

Vi samarbejder med Danmarks bedste Paid social bureauer samt specialister og faciliterer kontakten – helt uden omkostning.

Er du på udkig efter dit næste Paid Social bureau til at vækste din virksomhed, men som så mange andre, uden idé om hvem/hvor/hvad? Så er du kommet til det rette sted! Navireau matcher dig med din ideelle annoncepartner, så du med succes kan vækste din virksomhed og tage den til nye højder.

Uagtet om du søger hjælp fra platforme såsom Snapchat, Tiktok, Instagram. LinkedIn, Pinterest eller Facebook har vi den ideelle partner til dig. 

Det har aldrig været nemmere at opnå succes ved hjælp af Paid Social, det kræver blot at du bruger 5-10 minutter på vores matchmaking formular – hvortil du hurtigt vil opleve fuld valuta for pengene.

Sådan virker det

  • Uddyb dine behov og forventninger til samarbejdet med et Paid Social bureau gennem vores matchmaking formular. Inkludér så mange informationer som muligt. Dette hjælper os med at finde de perfekte matches til dig.
  • Du modtager hurtigst muligt et opkald fra en af vores matchmaking specialister, hvor I aftaler nærmere og får klarlagt jeres ønsker og behov.
  • Inden for 5 arbejdsdage bliver du kontaktet af de tre mest ideelle matches, hvorefter du vælger den samarbejdspartner, du foretrækker.

Har du brug for hjælp til at finde et Paid Social Bureau?

Navireau skaber transparens i et svært navigerbart marked af digitale marketingbureauer, der alle kan og vil noget forskelligt..

Hvorfor Navireau?

Vi har på baggrund af flere års erfaring inden for bureaubranchen, opnået viden og ekspertise om hvad der i disse samarbejder virker og endnu vigtigere – hvad der ikke gør. Vi kender til de forskellige pain-points og har derfor designet vores matchmaking algoritme specifikt til at undgå disse problemer, der kan opstå under kommunikationen med Paid Social bureauer. Uagtet om det er et Snapchat bureau, Tiktok bureau, Instagram bureau, LinkedIn bureau, Pinterest bureau eller Facebook bureau du leder efter. Er du ydermere i tvivl om hvilke af ovenstående der ville passe bedst ind i din marketings portefølje, er du mere end velkommen til at tage kontakt eller udfylde vores spørgeskema.

Det rette match

Hos Navireau er det vores levebrød at facilitere det perfekte match og vi har derfor udviklet en algoritme, på mere end 25 parametre for så præcist som muligt at definere jeres bedste match. I et mix af både kvalitative og kvantitative værdier kan vi altså på en procentvis basis definere graden af match probability, der i sidste ende sikre, at vi kan garantere et match, der uden tvivl vil komme jer til gode.

Spar tid og vækst jeres virksomhed

Så simpelt som det er skrevet. Du fortæller om dig og din virksomhed, vi formidler kontakten med op til 3 match-verificerede Bureauer/Specialister og sørger for at alt forløber som det skal. Resultatet er at i slipper for at bruge tid og ressourcer på at kontakte bureauer, der potentielt set ikke engang er et match for jer i sidste ende. Ved hjælp af Navireau´s service får I, pre-screenede bureauer, der er skræddersyet til at afdække jeres specifikke Paid Social behov og så koster det ikke mere end 5-10 min. af jeres tid, samt et ambitiøst drive og en lyst til at drive jeres forretning til nye højder. Og hvem har ikke det? Påbegynd jeres vækstrejse med paid social i dag!

Hvem har brug for hjælp fra et Paid Social Bureau?

Annoncering via Paid Social er en meget alsidig marketing tjeneste og kan derfor benyttes af næsten alle, såfremt budget og forventning stemmer overens. Mere specifikt, er Paid Social annoncering relevant på hver sin måde for følgende virksomhedstyper:

Startups & Scaleups

Som startup er der ikke altid tid til at fokusere på markedsføring, og det er derfor en god idé at søge hjælp hos en Paid Social specialist eller et Paid Social bureau for kontinuerligt at vækste virksomheden. På den måde kan du også fokusere på den daglige drift og dét, som du brænder for, samtidig med at du bliver eksponeret til de helt rigtige kundesegmenter. Budgettet er som oftest i højsædet for din startup, og af samme grund har vi opbygget et netværk af Paid Social specialister og bureauer, der er specialiseret i at arbejde sammen med startups og virksomheder med lidt lavere annoncebudgetter. 

Enkeltmandsvirksomheder/Konsulenter

Når det kommer til annoncering via paid social, for enkeltmandsvirksomheder og/eller freelance konsulenter, coaches eller lignende, er det som oftest ikke første prioriteten i marketingmixet. Da det for de fleste er en forholdsvis budget- og kompetencetung disciplin. Det er til gengæld, hvis gjort i det rette samarbejde, en enormt effektiv skaleringsmetode og kan have essentiel værdi for din virksomheds vækst.

Hos Navireau samarbejder vi med Paid Social bureauer og specialister, som hver især har helt specifikke kompetencer når det kommer til at arbejde med selvstændige virksomhedsejere og freelance konsulenter.   

Etablerede virksomheder

Langt de fleste etablerede virksomheder har på en eller anden vis stiftet bekendtskab med store dele af Paid Social disciplinen, her med de kendte platforme som Facebook, Instagram og LinkedIn in mente. Enten internt eller gennem tidligere samarbejder med bureauer. Dertil er der endnu stødt stigende engagement på nye medier der vinder ind på markedet, hvor Tiktok især åbner nye muligheder for at vinde markedsandele, selv for etablerede virksomheder. Uagtet situationen og kendskabsgraden, er alle former for Paid Social et super væsentligt værktøj, for at skalere din forretning. Derfor har vi hos navireau allieret os med et væld af landets stærkeste inden for feltet, så vi kan finde det perfekte bureau match til dig, og i fællesskab starte din vækstrejse i dag!

Find det bedste Paid Social bureau til dit behov

Det “at finde det bedste” Paid Social bureau er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed og kan være afhængigt af mange forskellige variable. Hos Navireau har vi derfor udmærket os i at besvare netop dette spørgsmål, hvilket vi gør ved hjælp af vores matchmaking algoritme. Det er som oftest en tidskrævende process at finde et Paid Social bureau på egen hånd, specielt hvis man ønsker at finde det ideelle match i første forsøg. Dette kan du dog komme uden om ved at udfylde Navireau’s matchmaking formular, hvorefter vores matchmaking specialister sidder klar til at hjælpe dig, med at finde det perfekte match til dig og din virksomhed.

Find Paid Social bureauer i dit lokalområde

Vores netværk af Paid Social bureauer og specialister strækker sig over hele landet, så vi til hver en tid vil kunne imødekomme dine geografiske præferencer. Her specifikt hvis I er mere tilpas med fysiske møder og kontakt.
Hvis dette ikke er en præference for jer, når i skal arbejde med annoncering via Paid Social, skal i blot notere dette i vores matchmaking formular, så gør vi vores bedste for at efterkomme jeres ønske.

Paid Social Bureau i København

Paid Social Bureau i Odense

Paid Social Bureau i Århus

Paid Social Bureau i Aalborg

Paid Social Bureau i Roskilde

Paid Social Bureau i Esbjerg

Lad os sammen starte din vækstrejse

Vi matcher din virksomhed med dit kommende bureau.

Kom i gang med at vækste din forretning