Populære ydelser

Find det rigtige bureau til din virksomhed og start din vækstrejse i dag

Hos Navireau har vi bred indsigt ind i hvilke digitale marketing ydelser, der er værd at kende til, et kendskab der kommer dig til gode – og så er det tilmed helt gratis.

Vi faciliterer samarbejder inden for mange forskellige ydelser

SEO er en forkortelse for begrebet søgemaskineoptimering, som dækker over dét at optimere hjemmesiden, til at have de bedste forudsætninger for at komme frem på søgemaskinerne. Det handler kort sagt om, at sikre, at de mange faktorer, som søgemaskinerne kigger på, er optimeret bedst muligt, således at hjemmesiden bliver fremhævet på de første søgeresultater, og dermed genererer organisk trafik. Læs mere om SEO her.

Paid social bureauer kan hjælpe dig med et væld af tjenester, alle situeret omkring ageren på sociale medier og betalte annoncer. Du kan med paid social målrette annoncer ud fra data, og på den måde nå den helt ideelle målgruppe for dig og din virksomhed. Paid social dækker bl.a. over betalt annoncering på Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn og andre sociale netværk. Læs mere om Paid Social her.

Ligesom ved webudvikling, er der dedikerede bureauer, som arbejder med app-udvikling. App-udvikling handler om at bygge mobile applikationer til hhv. Android og IOS systemer. Nogle app-bureauer arbejder med begge dele, hvorimod andre udelukkende udvikler til enkelte styresystemer. Udover udviklingsprocessen indebærer app-udvikling typisk også en designprocess. Få 3 tilbud på App-udvikling.

CRO står for ‘Conversion Rate Optimization’ eller konverteringsoptimering, og dækker over ydelsen at optimere dine landing pages med formålet om at forhøje konverteringsraten. Når man arbejder med CRO arbejder man på at få flere af de besøgende til at konvertere på siden, og man arbejder derfor ikke med at tiltrække nye besøgende, som det ses ved SEO eller betalt annoncering. Det kan være en god idé at arbejde med CRO hvis din ‘bounce rate’ er for høj, eller hvis du mener, at din konverteringsrate kan forhøjes. Få 3 tilbud på Konverteringsoptimering.

Google Ads virker således, at Googles algoritme beslutter hvilke annoncer, som bliver vist i søgeresultaterne, baseret på en lang række af parametre. Blandt andet fortæller du Google, hvor meget du er villig til at betale for et klik på din annonce, hvilke keywords du ønsker at målrette, hvilke geografiske præferencer du har for din målgruppe, og en lang række andre segmenteringsmuligheder. Herefter vurderes din annonce baseret på Googles egne kvalitetskriterier, og giver din annonce en score, alt efter hvordan den er opsat. Læs mere om Google Ads her.

Webbureauer tilbyder en bred vifte af forskellige ydelser og produkter, som varierer fra webbureau til webbureau. Mange webbureauer specialiserer sig i enkelte emner, såsom WordPress eller Shopify udvikling, hvor andre specialiserer sig i større udviklingsprojekter. Webudvikling dækker over det, at udvikle og programmere hjemmesider – en egenskab, som i den digitale verden er nærmest uundværlig. Læs mere om Webudvikling her.

Email Marketing er en type af marketing, som dækker over udarbejdelsen af jeres e-mail flow. Ved email marketing handler det om, at gøre din liste af kontakter opmærksom på nye produkter, tilbud og andre relevante ydelser. Det kunne f.eks. være udgivelsen af en ny e-bog eller andet ‘gated content’. For at kunne anvende email marketing som en del af dit marketingmix, er det vigtigt at have opnået tilladelser fra dine potentielle kunder, også kendt som permissions. Få 3 tilbud på App-udvikling.

Content Creation handler om at arbejde med at skrive fængende tekster, med formålet om at øge interessen for siden. Content kan være utallige ting, men typisk vil man referere til skreven tekst, når der snakkes om content creation. Content Creators arbejder typisk inden for bestemte nicher, men kan også være specialiserede i at omstille sig til diverse opgaver, og derfor være velegnet til at skrive content til præcis din virksomheds branche, og inden for jeres ‘Tone of Voice’. Få 3 tilbud på Content Marketing.

Stadig i tvivl om hvilken vej du skal gå for at starte din vækstrejse i dag?

Intet problem! – Du er altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi med at finde lige netop den type ydelse du har behov for.

Lad os sammen starte din vækstrejse

Vi matcher din virksomhed med dit kommende bureau.

Kom i gang med at vækste din forretning