Webudvikling

Webudvikling

Få en ny hjemmeside eller få hjælp til at tilpasse din nuværende, og:
1. styrk din digitale tilstedeværelse 
2. forøg din brand awareness 
3. følg med teknologien og hold dig opdateret 
4. sælg flere produkter

Udfyld vores matchmakingformular og få 3 tilbud fra kompetente webudviklere og bureauer.

Hvad kan webbureauer hjælpe med?

Webbureauer tilbyder en bred vifte af forskellige ydelser og produkter, som varierer fra webbureau til webbureau.
Mange webbureauer specialiserer sig i enkelte emner, såsom WordPress eller Shopify udvikling, andre specialiserer sig i større udviklingsprojekter. 

Det kan være svært at navigere imellem hvilke webbureauer der tilbyder de ydelser og- eller produkter, som lige præcist dækker dine behov. Det er her Navireau kommer ind i billedet. Vi kender markedet og specialiserer os i at gøre navigationen på bureaumarkedet mere transparent.

Få hjælp til webudvikling

Ønsker du at finde et webbureau, der kan hjælpe dig med at skabe eller udbygge din hjemmeside eller it-system, og har du behov for hjælp med at finde det rigtige bureau til din opgave?
Udfyld vores matchmaking formular og få 3 tilbud. Det er helt uforpligtende og ganske gratis! 

Hvad er CMS?

Content Management System, også kaldet CMS, benyttes af de fleste webbureauer og freelancere til udvikling af professionelle hjemmesider. Der kan være store forskelle mellem forskellige CMS, derfor kan det være svært at danne sig et overblik over, hvilken teknologi en hjemmeside skal bygges i.
Hos Navireau kender vi til vigtigheden af at vælge det korrekte CMS, derfor er udviklingsteknologi en del af vores matchmaking kriterier, så vi kan matche dig med webbureauer, der specialiserer sig i de emner der passer bedst til din opgave.

At vælge hvilket CMS, der passer bedst til dine behov og krav, er oftest baseret på hvilket formål din fremtidige eller nuværende hjemmeside har, og hvor meget særlig konfiguration du har behov for. Eksempelvis kan Shopify være en fordel, hvis din hjemmeside er en mindre til mellemstor webshop. 

WordPress hjemmeside

Mange Webbureauer er experter i WordPress-udvikling.
WordPress er verdens største CMS og vælges af mange, da WordPress hjemmesider stortset passer til enhver type virksomhed. Fra e-handel, servicebaserede virksomheder og mange andre typer virksomheder, såvel som private, tilbyder WordPress massere af funktioner og muligheder, der gør det muligt for stort set alle at oprette deres hjemmeside hurtigt. WordPress er et open-source CMS, som gør det muligt at tilpasse og brugerdefinere din hjemmeside, eller bare installere ét af de mange forskellige temaer som WordPress og WordPress-fællesskabet tilbyder.

Joomla hjemmeside

Joomla er blandt de mest populære CMS-platforme.

Joomla er et relevant CMS for mange typer hjemmesider. Det er gratis og open source ligesom WordPress, og det vil også kræve køb af et brugerdefineret domæne og hosting for at konfigurere. Installation med ét klik er tilgængelig hos de fleste hostingudbydere. Svarende til WordPress’ ”plugins”, tilbyder  Joomla “ udvidelser”, der giver dig mulighed for at tilpasse dit websteds funktioner, uden at skulle skrive egen kode.

Joomla kan være lidt mere udfordrende end WordPress at sætte op. Der findes dog en del guides og råd på internettet om hvordan Joomla kan sættes op. Ydermere vil de fleste webbureauer og freelancere være behjælpelige med at opsætte og konfigurere Joomla for dig.

Shopify hjemmeside

Shopify er et førende CMS indenfor e-handel. I modsætning til de andre nævnte CMS-platforme er Shopify SaaS (software as a service). Du betaler platformen et gebyr for at administrere din butiks tekniske detaljer såsom hosting, sikkerhed, SSL-certificering, andre funktioner, som du skal bruge for at drive din butik.

Shopify er en brugervenlig platform for nybegyndere, og du kan nemt implementere din webshop ved hjælp af en lang række af gratis temaer såvel som betalte temaer. Selvom det kan tage noget tid at lære platformen, tager Shopify sig af alle de tekniske detaljer. Hvis du oplever udfordringer, er Shopifys support kun få klik væk.

Wix hjemmeside

Wix er bedst egnet til små virksomheder eller solo-iværksættere; dog halter Wix bagud i forhold til e-handel og blogging-funktioner, sammenlignet med Shopify og WordPress. 

Sammenlignet med Squarespace er Wix begrænset, hvis du ønsker at tilpasse din hjemmeside, med brugerdefinerede funktioner, design og egenskaber. Ekstra tilpasning kan kræve at du får hjælp fra en udvikler.

Squarespace hjemmeside

Squarespace er en “træk-og-slip-platform” til hjemmesideopbygning, der ikke kræver installation på din hostingserver, da den ikke er open source. Ligesom Wix, har Squarespace hosting, SSL-certifikater, support og andre funktioner indbygget i platformen.

Alle typer virksomheder kan benytte sig af Squarespace. Hvis du er ny til at bygge hjemmesider, kan Squarespace være et godt sted at starte.
Squarespace er en hjemmesidebygger, som har sine fordele og ulemper. Én af ulemperne ved en hjemmesidebygger som Squarespace er, at den ikke tilbyder så meget tilpasningsfleksibilitet som en open source-platform, såsom WordPress. Det kan være en fordel at benytte sig af en udvikler, hvis du vil brugerdefinere din hjemmeside ud over hvad temaerne tilbyder.

Hvad koster en ny hjemmeside?

Det kan være svært at finde ud af hvad en ny hjemmeside koster. Hjemmeside pris varierer fra webbureau til webbureau og afhænger af behovet og de krav som stilles til hjemmesiden. Det kan eksempelvis være: udviklingsteknologi, antal sider, funktionaliteter og design etc.
Hos Navireau er vi bevidste om, at priser kan variere, og det er derfor et vigtigt parameter i vores matchmakingproces. Hos Navireau er det vigtigt at finde et bureau eller webudvikler, som arbejder med budgetter, der passer til dit. Så vær tranparent for at hjælpe os med at være transparente.

Find det helt rette bureau til din digitale marketing

Har du en velfungerende hjemmeside, men føler at du mangler flere besøgende eller flere salg fra din hjemmeside? Vi matcher virksomheder med bureauer og freelance konsulenter af mange forskellige ydelser indenfor digital marketing. Se bl.a. vores indlæg om søgemaskineoptimering (SEO), Paid social eller Google Ads.  

Her får du et overblik over de forskellige typer af bureauer og konsulenter som vi samarbejder med. Mangler du en type af bureau eller ydelse på listen? Tøv ikke med at kontakte os, så hjælper vi gerne med at finde 3 tilbud inden for lige præcis den branche, I har brug for. 

Klar til at starte din digitale vækstrejse?

Ofte stillede spørgsmål:

Tiden forbundet med at få en ny hjemmeside varierer alt efter projektets omfang. Typisk tager det omkring 3 måneder fra start til slut. Tiden afhænger bl.a. af levering eller udbyggelse af indhold og kommunikationen mellem kunde og webbureau. Har du et større webprojekt, kan dette tage længere tid, afhængig af omfang, krav og indhold.

Prisen forbundet med at få en ny professionel hjemmeside, varierer alt efter hjemmesidens kravspecifikationer.
Hvor mange sider skal hjemmesiden indeholde, hvilke funktioner skal implementeres og er der særlige krav til det visuelle udtryk (design), er der en særlig deadline? alle disse, og mere til, kan have en indflydelse på prisen på din nye professionelle hjemmeside. 

En god hjemmeside har et tydeligt formål.
Normalt indeholder en hjemmeside generelle informationer om dig og-/eller din virksomhed. Dette kan f.eks. være kontaktoplysninger såsom: telefonnummer, adresse, email og Sociale medie(r) links etc.
Indholdet på en god hjemmeside kommer også an på hvilket formål hjemmesiden har. Er det f.eks. en webshop, vil denne typisk indeholde produkter og betalingsfunktion.

Mange webbureauer og Freelancere tilbyder udvikling af hjemmesider. Ønsker du at benytte dig af disse ydelser, kan du kontakte én eller flere webbureauer og- /eller Freelancere og modtage et tilbud fra disse. Når du har fået et tilbud der opfylder dit behov, kan du indgå et samarbejde med det valgte bureau eller Freelancer. Du kan også spare den tid det tager at finde det rette bureau og i stedet få hjælp af os, med at finde det helt rette match.

Nej, du behøver ikke at have en virksomhed for at få en hjemmeside. Mange private mennesker har hjemmesider, da formålet med en hjemmeside varierer. En hjemmeside kan bl.a. fungere som et digitalt visitkort.

En hjemmeside bygges grundlæggende i opmærkningssproget “HTML”. Oftest benyttes et CMS (Content management system) som gør håndtering af opmærkning og kode nemmere og mere brugervenligt. Der findes en lang række af forskellige udviklingsteknologier, som hver især har sine styrker og svagheder. Af denne grund kan det være fordelagtigt at søge vejledning i forhold til hvilket CMS, der passer til lige netop dine behov.   

Lad os sammen starte din vækstrejse

Vi matcher din virksomhed med dit kommende bureau.

Kom i gang med at vækste din forretning